Dagaro reoler


I arbejdet med ‘Dagaro tilbygning’ opstod idéen om at kombinere et reolsystem med en solafskærmende funktion. Sammen med havens vegetation udenfor, og potteplanter som står på hylderne kan højsommerens sollys filtreres og dæmpes på vej ind i rummet. Videre bliver der skabt en effektfuldt glidende og smuk overgang mellem beplantning udenfor og indenfor.


Tilbygningens lysforhold kan herved reguleres, og en indtænkning af god arbejdshøjde gør at reolsystemet også kan bruges som arbejdsbord.




En fejring af møblets tektonik og samlinger



 

Reolsystemet blev bygget i elmetræ, som byder på et særdeles flot og varierende farve- og mønsterspil. En idé om at fejre–og fremvise, møblets præcise tektonik og samlinger blev tænkt ind i dets form.






Tegnestuen Lysning, KØBENHAVN, DANMARK. CVR:  35060472,
Tlf: +45 60 47 76 43